Producten

Info? Bel 0513-412034

Hanotex International BV beschermt mensen voor produkten, en produkten voor mensen.


Vacatures

Voor de uitbreiding van onze commerciële activiteiten in Europa en Zuid-Afrika zijn wij op zoek naar zelfstandige ondernemers die, door middel van een agenturenovereenkomst, een samenwerking willen aangaan met Hanotex International BV.

Wij zoeken agenten in:

- Nederland - Zuid-Afrika
- Duitsland - Griekenland
- Frankrijk - Turkije
- Engeland en Ierland - Polen
- België en Luxemburg - Hongarije
- Oostenrijk - Rusland
- Spanje - Denemarken
- Portugal - Zweden
- Italië - Noorwegen

AGENTURENOVEREENKOMST
Wij zoeken zelfstandige ondernemers met kennis van de taal en de cultuur van het land waar u als agent van Hanotex International werkzaam zou willen zijn. U verkoopt onze producten in één of meerdere afzetgebieden zoals:

  • Land- en tuinbouw
  • Weg- en woningbouw
  • Farmacie en gezondheidszorg
  • Schoonmaakproducten
  • Cleanroomproducten
  • Overige nonwovens.

WAT BIEDEN WIJ U?
Wij bieden u, voor een bepaalde periode, een deel of het gehele productassortiment in een afgesproken regio (een combinatie van regio’s is eveneens bespreekbaar). Op de door u gerealiseerde verkopen ontvangt u een aantrekkelijke provisie. Voor uw commerciële activiteiten kunt u gebruik maken van de ondersteuning van ons hoofdkantoor in Joure (Nederland). Verkoopondersteunende materialen stellen wij u ter beschikking.

Voor meer informatie kunt u zich telefonisch wenden tot de heer W.G. Joustra, directeur (0031) - (0)6.100.41.608 of per mail via wim@hanotex.nl